NATUURLIJKE ZEEP "VIER ELEMENTEN” 100 G

Artikelnummer: 5907078150949
Artikel 1 van 5 Volgende
€ 5,49 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Door deze zeep te kopen steunt u het project voor de oprichting en latere exploitatie van het Centrum van Herstellend Oerbewustzijn - een moderne therapeutische en opleidingsfaciliteit.

Bewaren op een droge plaats bij 5-25 graden C.

Nettogewicht op het moment van verpakking: 100 g

INCI samenstelling: Natrium Palm, Natrium Palm Kernelate, Natrium Chloride, Glycerine, Natrium Hydroxide, Waterstof Peroxide, Oleum Nucium Pini Sibiricae, Zwavel, Kaoliniet (gele klei), Ijzeroxide.

De zeep combineert de elementen die Vuur, Water, Lucht en Aarde symboliseren. Daarom bevat het actieve additieven in de vorm van ontsmettende zwavel, vitaliserende ORMUS, antiseptische waterstofperoxide (waterstofperoxide), regenererende gele klei en ijzeroxide. De samenstelling wordt gecompleteerd door voedende olie van de Siberische ceder (Siberische den), als het element dat alle vier de elementen met elkaar verbindt en de kosmos symboliseert. Aan deze olie worden unieke verjongende en verzorgende eigenschappen toegeschreven, alsmede regenererende en smerende eigenschappen voor de huid. De geurnoot is Ylang Ylang olie.

Door deze zeep te kopen steunt u het project voor de oprichting en latere exploitatie van het Centrum van Herstellend Oerbewustzijn - een moderne therapeutische en opleidingsfaciliteit.

Het bevat geen chemische toevoegingen: conserveermiddelen, bleekmiddelen, vulstoffen, synthetische detergenten. Het heeft een natuurlijke zeepgeur.

GEBRUIKSAANWIJZING: Zeep het hele lichaam in en masseer het huidoppervlak met langzame bewegingen, zodat de actieve bestanddelen diep in het lichaam kunnen doordringen. Zo'n ontspannende massage moet een paar minuten duren, waarna de zeep met water moet worden afgespoeld.

© 2020 - 2023 Echthoning | sitemap | rss