NATUURLIJKE "VEGE DOLFIJN" ZEEP 200 G

Artikelnummer: 5907078150291
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 3,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Te gebruiken voor alle huidtypes, zelfs aanbevolen voor de gevoelige huid en mensen die gevoelig zijn voor huidallergieën. Ideaal om te wassen.

Bewaren op een droge plaats bij 5-25 graden C.

INCI samenstelling: Palmnatrium, Palmkernelaatnatrium, Aqua, Natrium Chloride, Glycerine, Natrium Hydroxide.

Te gebruiken voor alle huidtypes, zelfs aanbevolen voor de gevoelige huid en mensen die gevoelig zijn voor huidallergieën. Geproduceerd volgens een traditioneel recept van natuurlijke plantaardige materialen van de hoogste kwaliteit. Ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid. Geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen. Reinigt en verzorgt de huid op milde wijze zonder irritatie te veroorzaken. De zeep is dermatologisch getest. Het bevat geen chemische toevoegingen: conserveermiddelen, bleekmiddelen, vulstoffen, synthetische detergenten. Het heeft een natuurlijke zeepgeur.

Gebruiksaanwijzing - lichaamsreiniging en bad: het hele lichaam inzepen en met langzame bewegingen het huidoppervlak masseren. Zo'n ontspannende massage moet een paar minuten duren, waarna de zeep met water moet worden afgespoeld. Andere toepassingen van het product zijn uitsluitend afhankelijk van de inventies van de koper, onder zijn verantwoordelijkheid.*

* Wegens de cosmeticawetgeving kunnen wij dit product niet aanbevelen voor gebruik in de was, omdat het dan als wasmiddel wordt beschouwd en onderworpen is aan aparte regelgeving en andere etikettering. Dit is het geval bij de meeste fabrikanten, wier producten vaak naast zeep nog andere ingrediënten bevatten die het wassen ondersteunen. Wij willen de nadruk leggen op de kwaliteit en de zuiverheid van het product dat in onze Zeepwinkel wordt vervaardigd en dat uitsluitend zeep bevat. Daarom is het geregistreerd als een cosmetisch product.

© 2020 - 2023 Echthoning | sitemap | rss